Çin Daimi İkamet Vizesi (D)

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Çin Daimi İkamet Vizesi (D)

Çin Halk Cumhuriyeti’nde daimi ikamet amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvurmaları gereken vize türüdür. Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı tarafından verilen yabancılar daimi ikamet statüsü onay formunun aslı başvuran tarafından sunulmalıdır. Çin daimi ikamet vizesi (D) için gerekli belgeler
Pasaport: Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf (2 adet): Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kâğıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Çin vizesi için resim ölçüleri indir
Daimi ikamet onay formu (asıl): Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı’nın vermiş olduğu yabancılar daimi ikamet statüsü onay formunun aslı