Çin Öğrenci Vizesi (X1-X2)

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Çin Öğrenci Vizesi (X1-X2)

Çin Halk Cumhuriyetine eğitim amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvuru yapması gereken vize türüdür. Eğitim süresi 6 aydan fazla ise X1, 6 aydan az ise X2 vize türüne başvuru yapılması gerekmektedir. Çin öğrenci vizesi (X1-X2) için gerekli belgeler
Pasaport: Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf (2 adet): Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kâğıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Çin vizesi için resim ölçüleri indir
JW201 / JW202 belgesi (asıl): Çin’deki eğitim kurumundan gönderilmiş olan JW201 veya JW202 belgesinin aslı. Örnek belge aşağıdadır.
Okula giriş bildirim formu (asıl): Çin’de öğrencinin eğitim alacağı, öğrenciyi kabul eden okulun göndermiş olduğu giriş bildirim formunun aslı. Örnek belge aşağıdadır.
Nüfus cüzdanı(fotokopi): Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.
İkamet belgesi / senedi (aslı): Kişinin ikamet durumunu gösterir İkametgâh senedinin aslı.
Banka hesap cüzdanı (aslı): Öğrencinin eğitim göreceği yılbaşına ortalama 2500 USD içeren banka hesap cüzdanının aslı. Eğitim süresi 4 yıl ise 10.000 USD veya karşılığı TL / EURO vb.
Vukuatlı nüfus kayıt örneği (aslı): Vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı sunulmalıdır.