Rusya

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

2018 RUSYA FEDERASYONU VİZE FİYATLARI
Rusya Turistik Vize Fiyatı
Turistik Rusya Vizesi / 5 - 8 Günlük / 5 Günde 152 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 5 - 8 Günlük / 2 Günde 225 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 10 - 15 Günlük / 5 Günde 157 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 10 - 15 Günlük / 2 Günde 230 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 16 - 23 Günlük / 5 Günde 162 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 16 - 23 Günlük / 2 Günde 235 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 24 - 30 Günlük / 5 Günde 175 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 24 - 30 Günlük / 2 Günde 250 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 2 Girişli / 5 Günde 300 usd($)
Turistik Rusya Vizesi / 2 Girişli / 2 Günde 420 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Voucher (Yabancı turist kabul belgesi); acentemiz tarafından hazırlanır, vize fiyatına dahildir. Önemli: Yolcunun konaklayacağı otel için seyahat süresini kapsayan tarih aralığında rezervasyon (acentemiz tarafından hazırlanır) ve en az bir gece konaklama bedelinin ek olarak ödenmiş olması gerekmektedir.

Rusya Ticari Vize Fiyatı
3 Aylık Ticari Rusya Vizesi / 1 Girişli / 5 Günde 130 usd($)
3 Aylık Ticari Rusya Vizesi / 1 Girişli / 2 Günde 205 usd($)
3 Aylık Ticari Rusya Vizesi / 2 Girişli / 5 Günde 175 usd($)
3 Aylık Ticari Rusya Vizesi / 2 Girişli / 2 Günde 295 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi.

Rusya Özel Ziyaret Vize Fiyatı
Rusya Özel Ziyaret Vizesi / 3 Aylık / 1 Girişli / 5 Günde 130 usd($)
Rusya Özel Ziyaret Vizesi / 3 Aylık / 1 Girişli / 2 Günde 205 usd($)
Rusya Özel Ziyaret Vizesi / 3 Aylık / 2 Girişli / 5 Günde 175 usd($)
Rusya Özel Ziyaret Vizesi / 3 Aylık / 2 Girişli / 2 Günde 295 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi.
Davet eden kişinin doğum tarihi.

Rusya İşçi Vize Fiyatı
Rusya İşçi Vizesi / 90 günlük / 1 Girişli / 5 Günde 130 usd($)
Rusya İşçi Vizesi / 90 günlük / 1 Girişli / 2 Günde 205 usd($)
Rusya İşçi Vizesi / 3 Yıllık / Çok Girişli /5 Günde 290 usd($)
Rusya İşçi Vizesi / 3 Yıllık / Çok Girişli / 2 Günde 515 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi.

Rusya Öğrenci Vize Fiyatı
Rusya Öğrenci Vizesi / 3 Aylık / 1 Girişli / 5 Günde 130 usd($)
Rusya Öğrenci Vizesi / 3 Aylık / 1 Girişli / 2 Günde 205 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi.

Rusya Ticari Vize Fiyatı
1 Yıllık Ticari Rusya Vizesi / Çok Girişli / 5 Gün 290 usd($)
1 Yıllık Ticari Rusya Vizesi / Çok Girişli / 2 Gün 515 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi.

Davetiyesiz Rusya Vize Fiyatı
1 Yıllık Ticari Rusya Vizesi / Davetiyesiz / Çok Girişli / 29 Günde 630 usd($)
3 Aylık Ticari Rusya Vizesi / Davetiyesiz / Çok Girişli / 25 Günde 315 usd($)

Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi.

Rusya turistik vizesi için gerekli evraklar;
Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Voucher (Yabancı turist kabul belgesi); acentemiz tarafından hazırlanır, vize fiyatına dahildir. Önemli: Yolcunun konaklayacağı otel için seyahat süresini kapsayan tarih aralığında rezervasyon (acentemiz tarafından hazırlanır) ve en az bir gece konaklama bedelinin ek olarak ödenmiş olması gerekmektedir. 3 Aylık ticari Rusya vizesi için gerekli evraklar;
Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi. Rusya özel ziyaret vizesi için gerekli evraklar;
Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi.
Davet eden kişinin doğum tarihi. Rusya işçi vizesi için gerekli evraklar;
Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi. Rusya öğrenci vizesi için gerekli evraklar;
Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi. 1 Yıllık ticari Rusya vizesi için gerekli evraklar;
Pasaport; Rusya seyahati süresine ek olarak en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Fotoğraf; 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf, 6 aydan daha eski olmaması tercih edilir.
Ev adresi, telefon, e-posta adresi (Resmi evrak olma şartı yok)
İş adresi, telefon (Resmi evrak olma şartı yok)
Orijinal Rusya davetiyesi ya da telex yolu ile gelen davetiyenin fotokopisi.
(St. Petersburg Vizesi) Turistik St. Petersburg Vizesi
Rusya Federasyonu’ nun en büyük 2. şehri olan St. Petersburg, eski adıyla Leningrad.
Zengin tarihli Liman şehri olan Sankt Petersburg' a seyahat edecek yolcuların Rusya turistik vize evraklarına ek olarak St. Petersburg' ta otel rezervasyonu ve voucher istenmektedir. (Moskova Vizesi) Turistik Moskova Vizesi
Rusya Federasyonu’ nun başkenti Moskova’ ya seyahat edecek yolcuların Rusya turistik vize evraklarına ek olarak Moskova' da otel rezervasyonu ve voucher istenmektedir. (Krasnodar Vizesi) Turistik Krasnodar Vizesi
Rusya Federasyonu Kuzey Kafkasya bölgesinde bulunan Krasnodar şehrine seyahat edecek yolcuların Rusya turistik vize evraklarına ek olarak Krasnodar' da otel rezervasyonu ve voucher istenmektedir. (Nalchik Vizesi) Turistik Nalchik Vizesi
Kuzey Kafkasya' da, Kafkas Dağları' nın eteklerinde bulunan Nalchik şehrine seyahat edecek yolcuların Rusya turistik vize evraklarına ek olarak Nalchik' te otel rezervasyonu ve voucher istenmektedir. (Minvody Vizesi) Turistik Minvody Vizesi
(Rostov Vizesi) Turistik Rostov Vizesi
(Dagestan Vizesi) Turistik Dagestan Vizesi
(Osetia Vizesi) Turistik Osetia Vizesi
(Maykop Vizesi) Turistik Maykop Vizesi
(Abhazya Vizesi) Abhazya Turistik Çift Girişli Vize