Belçika

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Belçika Vizesi

Belçika bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Belçika için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Belçika için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Belçika ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Belçika Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Belçika vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Belçika Vizesi – Emekli olarak
Belçika konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro ‘ teminatlı seyahat sağlık sigortası. Belçika Vizesi – Öğrenci olarak
Belçika konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Belçika ya seyahat edebilmesi için muvafakat name.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski Belçika vizesi varsa fotokopileri. Belçika Vizesi – Ev Hanımı olarak
Belçika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Belçika vizesi varsa fotokopileri. Bordrolu çalışan olarak – Belçika Vizesi
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Belçika konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten İngilizce dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi aslı fotokopisi.
Oda sicil kayıt sureti.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi).
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için Belçika’daki firmadan davetiye.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. İşveren olarak Belçika Vizesi
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Belçika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten İngilizce dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi aslı ve fotokopisi
Oda sicil kayıt sureti.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Otel Ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için Belçika’daki firmadan davetiye.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Bağ-kur dökümü orijinal.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 ‘ teminatlı seyahat sağlık sigortası.