Çek Cumhuriyeti

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Çek Cumhuriyeti Vizesi

Çek Cumhuriyeti bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Çek Cumhuriyeti için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Çek Cumhuriyeti için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Çek Cumhuriyeti ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Çek Cumhuriyeti Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Çek Cumhuriyeti vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. İşverenler İçin Gerekli Olan Çek vizesi Belgeleri
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, çek cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Vergi levhasının fotokopisi
İmza sirküleri fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari seyahatleriniz için Çek Cumhuriyeti’ndeki firmadan davetiye
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Bordrolu Çalışanlar İçin Gerekli Olan Çek vizesi Belgeleri
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, çek cumhuriyeti konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi.
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari seyahatleriniz için Çek Cumhuriyeti’ndeki firmadan davetiye.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Ev Hanımları İçin Gerekli Olan Çek vizesi Belgeleri
Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Çek Cumhuriyeti vizesi varsa fotokopileri. Öğrenci olarak Gerekli Olan Çek vizesi Belgeleri
Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Çek Cumhuriyeti ne seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski Çek Cumhuriyeti vizesi varsa fotokopileri. Emekliler İçin Gerekli Olan Çek vizesi Belgeleri
Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 teminatlı seyahat sağlık sigortası.