Finlandiya

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Finlandiya Vizesi

Finlandiya bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Finlandiya için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Finlandiya için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Finlandiya ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Finlandiya Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Finlandiya vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Finlandiya vizesi başvurusu İşveren olarak
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi
İmza sirküleri fotokopisi
Faaliyet belgesi fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları
Ticari seyahatleriniz için Finlandiya da ki firmadan davetiye
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası.
Finlandiya vizesi başvurusu Bordrolu Çalışan olarak
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Finlandiya da ki Firmadan Davetiye
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası. Finlandiya vizesi başvurusu Ev Hanımı olarak
Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Finlandiya vizesi varsa fotokopileri. Finlandiya vizesi başvurusu Öğrenci olarak
Finlandiya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Finlandiya seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski Finlandiya vizesi varsa fotokopileri. Finlandiya vizesi başvurusu Emekli olarak

Finlandiya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası.