Fransa

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Fransa Vizesi

Fransa bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Fransa için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Fransa için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Fransa ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Fransa Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Fransa vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Fransa Ticari Vize
Vize bitiş tarihinden sonra en az altı ay geçerliliği olan pasaport.
İki adet arkası beyaz fona yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf.
Tam doldurulmuş imzalanmış Fransa vize başvuru formu.
Çalıştığı şirketten vergi levhası.
Faaliyet belgesi yeni tarihli.
İmza sirküleri.
Ticari sicil gazetesi.
SSK İşe giriş bildirgesi.
Onaylı tarih ve diğer detayların belirtildiği ticari amaçlı davet yazısı.
Şirket tarafından ticari amaçlı yapılacak seyahat garanti yazısı
Şirket maddi durum belgeleri.
Kalınacak otel rezervasyonu.
Uçak bileti konfirmesi.
Avrupa ülkelerinde geçerliliği olan seyahat sağlık sigortası. Yukarıdaki Evraklara Ek Olarak: Emekli Vizesi;
Emeklilik belgeleri
Banka hesapları
Mülk tapuları Ev Hanımı Vizesi;
Eşi çalışıyorsa eşinin şirket belgeleri
Evlilik cüzdanı fotokopisi
Banka hesapları
Gayrimenkul tapuları Öğrenci Vizesi;
Baba ve anneden yazı
Baba veya anneden maddi teminat belgeleri
Öğrenci belgeleri
Anne ve babadan muvafakat name Fransa Turistik Vizesi
Vize bitiş tarihinden sonra en az altı ay geçerliliği olan pasaport.
İki İki adet arkası beyaz fona yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf.
Tam doldurulmuş imzalanmış Fransa vize başvuru formu.
Çalıştığı şirketten vergi levhası.
Faaliyet belgesi yeni tarihli.
İmza sirküleri.
Ticari sicil gazetesi.
SSK İşe giriş bildirgesi.
Şirket izin garanti yazısı.
Başvuru sahibi vize talep yazısı.
Banka hesabı,kredi kartı,gayrimenkul tapusu.
Eğer akraba,arkadaş ziyareti amaçlı ise ziyaret edilecek kişiden onaylı davet yazısı.
Turistik gezi amaçlı ise kalınacak otel rezervasyonu.
Uçak bileti konfirmesi.
Avrupa ülkelerinde geçerliliği olan seyahat sağlık sigortası. Yukarıdaki Evraklara Ek Olarak: Emekli Vizesi;
Emeklilik belgeleri
Banka hesapları
Mülk tapuları Ev hanımı vizesi;
Eşi çalışıyorsa eşinin şirket belgeleri
Evlilik vüzdanı fotokopisi
Banka hesapları
Gayrimenkul tapuları Öğrenci Vizesi;
Baba ve anneden yazı
Baba veya anneden maddi teminat belgeleri
Öğrenci belgeleri
Anne ve babadan muvafakat name