Hollanda

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hollanda Vizesi

Hollanda bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Hollanda için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Hollanda için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Hollanda ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Hollanda Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Hollanda vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Hollanda Ticari Vizesi Başvurunuz için gerekli belgeler
Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamakla.
Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler
Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler.
Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
Düzenli geliri gösterir belgeler son üç ayın maaş bordroları.
Fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeler.
Başvuru sahipleri, aşağıda belirtilen belgelerden kendi durumlarına uygun olanları ibraz edecektir: Başvuru sahibi çalışan ise:
İşveren mektubu ve/veya izin onayı
SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü” Başvuru sahibi çiftçi ise;
bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi Başvuru sahibi çalışan veya şirket sahibi ise:
Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası
Vergi levhası
Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge
Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat Hollanda Turistik Vizesi Hollanda turizm amaçlı schengen vizesi başvuruları için gerekli belgeler
Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı 6 aydan daha eski olmamakla birlikte.
Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
Otel rezervasyonları veya seyahat planını gösterir belgeler.
Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler.
Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
Düzenli geliri gösterir belgeler: örnek; son üç ayın maaş bordroları. Başvuru sahibi çalışan ise:
İşveren mektubu ve/veya izin onayı
SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü” Başvuru sahibi çiftçi ise:
Bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi Başvuru sahibi çalışan veya şirket sahibi ise:
Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası
Vergi levhası Başvuru sahibi emekli ise:
Emekli maaşını gösterir belge (banka hesap özeti veya emekli cüzdanı) Başvuru sahibi öğrenci ise:
Öğrenci Belgesi Başvuru sahibi reşit değil ise ve yalnız veya sadece bir ebeveyn ya da yasal vasi ile seyahat ediyorsa:
Ebeveyninden noter tasdikli muvafakat name. Hollanda Öğrenci Vizesi Başvurunuz için gerekli belgeler;
Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamamla).Bkz. fotoğraf açıklamaları
Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır. Bkz. sigorta açıklamaları
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler: örnek:
Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
Düzenli geliri gösterir belgeler: örnek: Son üç ayın maaş bordroları.
Kalınması planlanan süre için konaklamaya ilişkin belge.
Aşağıda belirtilen belgelerden ziyaretin amacına uygun olanlar ibraz edilecektir. Öğrenim amacıyla:
Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat.
AB’nin eğitim, öğrenim veya araştırma programlarına katılım amacıyla:
Üniversite veya araştırma merkezi tarafından gönderilen davet mektubunun aslı.
Türkiye Ulusal Ajansı (AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi) veya TÜBİTAK tarafından verilmiş mektup.
Başvuru sahibinin kişisel durumuna ilişkin aşağıdaki belgeler, ilgili kategorideki başvuru sahiplerince ibraz edilecektir: Başvuru sahibi öğretmen veya öğretim görevlisi ise:
!şveren mektubu ve/veya izin onayı.
SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi. Başvuru sahibi öğrenci ise:
Öğrenci Belgesi. Başvuru sahibi reşit değil ise/18 yaşın altındaysa ve yalnız veya sadece bir ebeveyn ya da yasal vasi ile seyahat ediyorsa:
Ebeveyninden noter tasdikli muvafakatname. Hollanda Kültür Vizesi
Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir. Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamamla).Bkz. fotoğraf açıklamaları
Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
Konaklamaya ilişkin belge.
Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler; son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
Düzenli geliri gösterir belgeler; Son üç ayın maaş bordroları. Kültürel etkinlik veya konferanslara katılım amacıyla: Etkinliği düzenleyen firma tarafından gönderilen davetiye veya kültürel hizmet sağlayıcısı ile imzalanan sözleşme veya yaratıcı bir eser için gönderilen davetiye.
Spor etkinlikleri amacıyla:
Spor kulübü / spor federasyonu tarafından gönderilen ve spor etkinliğine katılımı teyit eden davetiye veya akreditasyon belgesi.
Gönderen spor kulübü veya spor federasyondan alınmış sporcu lisansı. Başvuru sahibi çalışan ise:
İşveren mektubu ve/veya izin onayı ve SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü”. Başvuru sahibi çiftçi ise:
Ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi Başvuru sahibi çalışan veya özel şirket sahibi ise:
Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin bir nüshası.
Vergi levhası. Başvuru sahibi emekli ise:
Emekli maaşını gösterir belge (banka hesap özeti veya emekli cüzdanı). Başvuru sahibi öğrenci ise:
Öğrenci Belgesi. Başvuru sahibi reşit değil ise
Ebeveyninden noter tasdikli muvafakat name alması gerekmektedir.