ABD Vizesi

ABD Vizesi

Amerika turistik vize başvurunuz için aşağıdaki formu dikkatlice doldurup, sisteme eklemeniz yeterlidir. Daha sonra, vize başvurusu için gerekli olan ödemenizi gerçekleştirdiğiniz gün içerisinde, başvuru işlemleriniz Yüzyıl Turizm tarafından tamamlanıp, Amerika Konsolosluğu'ndan sizin adınıza mülakat için randevu alınacaktır.
 
Olumlu sonuçlanan Amerika turistik vize başvurularında, 10 yıllık vize standart olarak herkese verilmektedir.
 

Amerika Vize Fiyatları

 Vize Türü  Vize Süresi  Giriş Sayısı  Toplam Fiyat
 Turistik  10 Yıl  Sınırsız  200 $ 

 

ABD Vizesi
Vize Başvuru Formu
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Çocuğum Yok
  • 1 Çocuk
  • 2 Çocuk
  • 3 Çocuk
  • 4 Çocuk
  • 5 Çocuk
  • 6 Çocuk
  • 7 Çocuk
  • 8 Çocuk
  • 9 Çocuk
  • 10 Çocuk
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • İş
  • Ziyaret
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz
  • Evet
  • Hayır
Seçiniz
  • Seçiniz>
  • Evet
  • Hayır
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar

    Çalışanlar için

  • Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe.
  • İşe giriş bildirgesi. 
  • Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü.
  • Son 3 aylık maaş bordosu.
  • Banka hesap dökümü.
  • Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • İkametgah çıktısı.
  • Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
  • Pasaportun aslı.
  • Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.

     Ev Hanımları için

  • Amerika konsolosluğuna hitaben garanti dilekçesi.
  • Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
  • Banka hesap dökümleri.
  • Sponsoru çalışıyor ise gelir belgesi.
  • Sponsoru iş veren ise gelir belgesi ve iş yeri evrakları.
  • Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
  • Pasaportun aslı.
  • Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
  • Sponsorun eski veya yeni alınmış vizesi var ise fotokopisi.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Başvuru formu.

    Emekliler için

  • Amerika Konsolosluğuna; seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe.
  • Emekli olduğunu gösteren belge.
  • Başvuru sahibinin sağlık karnesi.
  • Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
  • Hangi banka ile çalışıyor ise hesap dökümü.
  • Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
  • Pasaportun aslı.
  • Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Başvuru formu.

    İş veren için

  • Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • İmza sirküleri fotokopisi.
  • Güncel tarihli faaliyet belgesi.
  • Oda sicil kayıt sureti.
  • İkametgah belgesi.
  • şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü.
  • Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Ticari davetiyenin 1 tanesi Amerika Konsolosluğunda 1 tanesi başvuru sahibinde kalmalıdır.
  • Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
  • Pasaportun aslı.
  • Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
  • Bağ-kur hizmet dökümü.
  • Başvuru formu.

     Seyahatiniz ticari amaçlı ise aşağıdaki maddeleri de tamamlamanız gerekmektedir.

  • Şirketin imza sirküleri.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
  • Oda sicil kayıt sureti.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • İkametgah belgesi.
  • Ticari davetiyenin 1 tanesi Amerika Konsolosluğunda 1 tanesi başvuru sahibinde kalmalıdır.
  • Başvuru formu.

    Öğrenciler için

  • Amerika konsolosluğuna hitaben garanti dilekçesi.
  • Öğrenci belgesi.
  • Başvuru sahibi reşit değil ise muvafakat name.
  • Sponsoru iş veren ise gelir belgesi ve iş yeri evrakları.
  • Sponsoru çalışıyor ise gelir belgesi.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
  • Pasaportun aslı.
  • Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
  • Sponsorun geçerli yada eski Belçika vizesi varsa fotokopileri.
  • Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
  • Başvuru formu.