Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi.
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
  • Son üç aylık bordro fotokopisi.
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Kredi kartları fotokopisi.
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Avusturya da ki firmadan davetiye
  • 2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonları
  • Ticari seyahatleriniz için Avusturya daki firmadan davetiye.
  • 2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Avusturya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Eşinin geçerli yada eski Avusturya vizesi varsa fotokopileri.
  • Avusturya konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Avusturya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name.
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Anne veya babanın geçerli yada eski Avusturya vizesi varsa fotokopileri.
  • Avusturya konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
  • Emekli cüzdanı fotokopisi.
  • Sağlık karnesi fotokopisi.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Banka cüzdan fotokopisi.
  • 2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.