Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar

    Cezayir Turist Vizesi

  • 2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • 2 Adet tam doldurulmuş ve imzalanmış cezayir vizesi başvuru formu
  • Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten kaşeli imzalı dilekçe
  • Şirket faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Şirket vergi levhası (fotokopi)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (fotokopi)
  • Şirket imza sirküleri (fotokopi)
  • Kişisel banka hesapları
  • SSK işe giriş bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
  • Maaş bordrosu
  • Başvuru sahibinin ikametgah senedi
  • Otel rezervasyonu veya davetiye
  • Uçak bileti rezervasyonu
  • Cezayir Ticari Vizesi
  • 2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • 2 Adet tam doldurulmuş ve imzalanmış cezayir vizesi başvuru formu
  • Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten ve masrafların şirket tarafından ödeneceğini taahhüt eden kaşeli imzalı dilekçe
  • Şirket faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Şirket vergi levhası (fotokopi)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (fotokopi)
  • Şirket imza sirküleri (fotokopi)
  • Şirket banka hesapları
  • SSK işe giriş bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
  • Maaş bordrosu
  • Ticari seyahat açıklamalı davetiye
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti rezervasyonu

    Acil Cezayir Vizesi İçin Gerekli Belgeler:

  • 2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • 2 Adet tam doldurulmuş ve imzalanmış cezayir vizesi başvuru formu (formu sizin adınıza biz dolduruyoruz)
  • Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten ve masrafların şirket tarafından ödeneceğini taahhüt eden kaşeli imzalı dilekçe
  • Cezayir’ den adınıza gönderilmiş davetiye mektubu (imzalı ve kaşeli) “mail çıktısı yeterlidir”Önemli not: dilekçeniz de gidiş dönüş tarihlerinizi aslına uygun şekilde belirtiniz, çünkü konsolosluk dilekçenizde ki tarihlere göre vize vermektedir.
  • Aşağıdaki evrak listeleri halen geçerlidir fakat yukarıda belirttiğimiz evraklar ile başvurunuzu kısa sürede sonuçlandırıyoruz.