Danimarka Vizesi

Danimarka Vizesi

Danimarka Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar
  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarka seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Danimarka vize si varsa fotokopileri
  • Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Hesap cüzdan fotokopisi.
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi.
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
  • Son üç aylık bordro fotokopisi.
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Kredi kartları fotokopisi.
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
  • Ticari seyahatleriniz için danimarka da ki firmadan davetiye.
  • 2 adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • İmza sirküleri fotokopisi.
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
  • Hesap cüzdan fotokopisi.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Kredi kartları fotokopisi.
  • Otel ve uçak rezervasyonları.
  • Ticari seyahatleriniz için Danimarka’daki firmadan davetiye.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.