Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi

Hollanda vizesi başvurunuz için tüm işlemleri sizin yerinize yapmamızı ister misiniz?

Böylece hem zamandan tasarruf edebilir, hem de sorun yaşamadan işlemlerinizi hızlıca yaptırabilirsiniz.

Aynı zamanda vize başvuru sürecinizde aklınıza takılan tüm sorularla ilgili sadece bilgi almak için de bizi arayabilirsiniz.

Aşağıdaki vize başvuru formunu doldurmanız halinde Hollanda vizesi konusunda en bilgili vize danışmanımız sizinle hemen iletişime geçecektir.

Hollanda Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar
  • Spor kulübü / spor federasyonu tarafından gönderilen ve spor etkinliğine katılımı teyit eden davetiye veya akreditasyon belgesi.
  • Gönderen spor kulübü veya spor federasyondan alınmış sporcu lisansı.
  • Emekli maaşını gösterir belge (banka hesap özeti veya emekli cüzdanı)

bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi

  • Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası
  • Vergi levhası
  • Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge
  • Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat
  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı 6 aydan daha eski olmamakla birlikte.
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • Otel rezervasyonları veya seyahat planını gösterir belgeler.
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler.
  • Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler: örnek; son üç ayın maaş bordroları.
  • İşveren mektubu ve/veya izin onayı
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü”
  • Bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi
  • Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası
  • Vergi levhası
  • Öğrenci Belgesi
  • Etkinliği düzenleyen firma tarafından gönderilen davetiye veya kültürel hizmet sağlayıcısı ile imzalanan sözleşme veya yaratıcı bir eser için gönderilen davetiye.
  • Ebeveyninden noter tasdikli muvafakat name.

Başvurunuz için gerekli belgeler;

  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamamla).Bkz. fotoğraf açıklamaları
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır. Bkz. sigorta açıklamaları
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler: örnek:
  • Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler: örnek: Son üç ayın maaş bordroları.
  • Kalınması planlanan süre için konaklamaya ilişkin belge.
  • Aşağıda belirtilen belgelerden ziyaretin amacına uygun olanlar ibraz edilecektir.

 

  • Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat.
  • AB’nin eğitim, öğrenim veya araştırma programlarına katılım amacıyla:
  • Üniversite veya araştırma merkezi tarafından gönderilen davet mektubunun aslı.
  • Türkiye Ulusal Ajansı (AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi) veya TÜBİTAK tarafından verilmiş mektup.
  • Başvuru sahibinin kişisel durumuna ilişkin aşağıdaki belgeler, ilgili kategorideki başvuru sahiplerince ibraz edilecektir:
  • işveren mektubu ve/veya izin onayı.
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi.
  • Ebeveyninden noter tasdikli muvafakatname.
  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamamla).Bkz. fotoğraf açıklamaları
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • Konaklamaya ilişkin belge.
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler; son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler; Son üç ayın maaş bordroları.
  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamakla.
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler.
  • Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler son üç ayın maaş bordroları.
  • Fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeler.
  • Başvuru sahipleri, aşağıda belirtilen belgelerden kendi durumlarına uygun olanları ibraz edecektir:
  • Başvuru sahibi çalışan ise:
  • İşveren mektubu ve/veya izin onayı
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü”