Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar
  • Spor kulübü / spor federasyonu tarafından gönderilen ve spor etkinliğine katılımı teyit eden davetiye veya akreditasyon belgesi.
  • Gönderen spor kulübü veya spor federasyondan alınmış sporcu lisansı.
  • Emekli maaşını gösterir belge (banka hesap özeti veya emekli cüzdanı)

bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi

  • Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası
  • Vergi levhası
  • Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge
  • Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat
  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı 6 aydan daha eski olmamakla birlikte.
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • Otel rezervasyonları veya seyahat planını gösterir belgeler.
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler.
  • Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler: örnek; son üç ayın maaş bordroları.
  • İşveren mektubu ve/veya izin onayı
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü”
  • Bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi
  • Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası
  • Vergi levhası
  • Öğrenci Belgesi
  • Etkinliği düzenleyen firma tarafından gönderilen davetiye veya kültürel hizmet sağlayıcısı ile imzalanan sözleşme veya yaratıcı bir eser için gönderilen davetiye.
  • Ebeveyninden noter tasdikli muvafakat name.

Başvurunuz için gerekli belgeler;

  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamamla).Bkz. fotoğraf açıklamaları
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır. Bkz. sigorta açıklamaları
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler: örnek:
  • Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler: örnek: Son üç ayın maaş bordroları.
  • Kalınması planlanan süre için konaklamaya ilişkin belge.
  • Aşağıda belirtilen belgelerden ziyaretin amacına uygun olanlar ibraz edilecektir.

 

  • Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat.
  • AB’nin eğitim, öğrenim veya araştırma programlarına katılım amacıyla:
  • Üniversite veya araştırma merkezi tarafından gönderilen davet mektubunun aslı.
  • Türkiye Ulusal Ajansı (AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi) veya TÜBİTAK tarafından verilmiş mektup.
  • Başvuru sahibinin kişisel durumuna ilişkin aşağıdaki belgeler, ilgili kategorideki başvuru sahiplerince ibraz edilecektir:
  • işveren mektubu ve/veya izin onayı.
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi.
  • Ebeveyninden noter tasdikli muvafakatname.
  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamamla).Bkz. fotoğraf açıklamaları
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • Konaklamaya ilişkin belge.
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler; son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler; Son üç ayın maaş bordroları.
  • Vize müracaatı esnasında geçerliliği ve 10 yıldan fazla eski olmayan, imzalanmış bir Türkiye Cumhuriyeti pasaportu.
  • Pasaportunuzda en az 2 bos sayfada bulunması gerekiyor.
  • Pasaportunuz talep edilen vizenin suresi bitiminden sonra üç ay daha geçerli olması gerekir.
  • Pasaportunuzun birinci, ikinci ve son sayfanın fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Varsa eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru sahibi tarafından tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu.
  • Ebeveynin pasaportunda kayıtlı çocuklar için ayrı bir başvuru formu doldurulması gerekir.
  • Yeni önden çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz olmalı (6 aydan daha eski olmamakla.
  • Schengen ülkeleri için istenen vize suresi kadar yurtdışı seyahat ve sağlık sigorta poliçesi, limit tutarı en az 30.000,-Euro olmalıdır.
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler.
  • Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.
  • Düzenli geliri gösterir belgeler son üç ayın maaş bordroları.
  • Fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeler.
  • Başvuru sahipleri, aşağıda belirtilen belgelerden kendi durumlarına uygun olanları ibraz edecektir:
  • Başvuru sahibi çalışan ise:
  • İşveren mektubu ve/veya izin onayı
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü”