İspanya Vizesi

İspanya Vizesi

İspanya vizesi başvurunuz için tüm işlemleri sizin yerinize yapmamızı ister misiniz?

Aşağıdaki vize başvuru formunu doldurmanız halinde İspanya vizesi konusunda en bilgili vize danışmanımız sizinle hemen iletişime geçecektir.

Böylece hem zamandan tasarruf edebilir, hem de sorun yaşamadan işlemlerinizi hızlıca yaptırabilirsiniz.

Aynı zamanda vize başvuru sürecinizde aklınıza takılan tüm sorularla ilgili sadece bilgi almak için de bizi arayabilirsiniz.

İspanya Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar
  • Asıl gideceği ülkenin vizesi veya oturma izni.
  • Uçak bileti veya hava yolu şirketinin rezervasyon teyidi.
  • Uçak bileti veya hava yolu şirketinin rezervasyon teyidi.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Yeni çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf arka fonu beyaz.
  • İş evraklarınız ve şahsi evraklarınız tapu ,araç ruhsatı.
  • Konsolosluk pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfalarının fotokopileri ve 60. sayfa yani Kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, Temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmış.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • İspanya başkonsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi.
  • Pasaport en az 1 yıl geçerlilik süresi olmalı.
  • Öğrenci belgesi ya da türkiye’de son mezun olduğunuz okul diplomanız.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Aylık 910 euro teminat.
  • Gidilecek eğitim kurumundan kabul mektubu.
  • Kurs veya okul masraflarının ödendiğine dair dekont.
  • Okulun veya kursun başlangıç ve bitiş tarihi.
  • Konaklama detayları ve haftada kaç saat eğitim görülecek.
  • Ailenizden tüm masrafları karşılayacaklarına dair belge.
  • Ailenizin geçim kaynakları ile ilgili belgeler.
  • Anne ve baba ya ait banka cüzdan fotokopisi,tapu fotokopisi.
  • Eğer 18 yaşından küçük ise anne ve babadan noter tasdikli muvafakat name.
  • Bütün tedavi masraflarını karşılayabilecek seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Vize başvuru formu – başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Şirketin antetli kağıdına İspanya başkonsolosluğuna hitaben orijinal vize talep dilekçesi ve gidiş amacını belirten kaşeli ve yetkilisi tarafından imzalanmış.
  • Şirketin imza sirküleri aslı ve fotokopisi süresi geçmemiş.
  • Vergi levhası fotokopisi.
  • Faaliyet belgesi aslı ve fotokopisi ticari ve sanayi odasından son 3 ayın.
  • Davetiye – İspanya’daki görüşmeye gidilecek firmadan İngilizce yada İspanyolca yazılmış davetiye ve davetiyenin içeriğinde İspanya’daki firmanın adresi- telefon numarası vb bilgilere yer verilmesi gerekmektedir. ayrıca başvuru sahibinin İspanya da kaç gün kalacağı ve ne sıklıkla gitmesi gerektiği ziyaretin sebebinin belirtilmesi gerekmektedir.
  • Ticaret sicil gazetesi aslı ve fotokopisi.
  • Yeni çekilmiş 2 adet resim arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi ve dairesinden alınmış orjinal ve yeni tarihli Nüfus
  • Kayıt örneği
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi.
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfası ile daha önceden alınmış schengen vizelerinin fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Pasaport – sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • SSK işe giriş bildirgesi yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı
  • işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.
  • Son 3 ayın maaş bordrosu.
  • SSK’lı hizmet dökümü.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı ve İspanya Konsolosluğuna hitaben gidiş amacını belirten orijinal vize talep dilekçesi.
  • Davetiyenin orijinali ve fotokopisi – İspanya’daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesia
  • Konsolosluk pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfası ile daha önceden alınmış schengen vizelerinin fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Vergi levhası fotokopisi.
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Faaliyet belgesi aslı ve fotokopisi ticari ve sanayi odasından son 3 ayın.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Vize talep formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Ebeveynler tarafından yazılmış orijinal vize talep dilekçesi İspanya Konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazılmış.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfalarının fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti rezervasyonu
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Tapu fotokopileri.
  • Araç ruhsatı fotokopisi.
  • Öğrenci belgesi
  • Muvafakat name; konsolosluk tek başına yada anne – babadan herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için, noter onaylı orijinal muvafakat name istemektedir.
  • Ebeveyn’lere ait iş evrakları
  • Vize başvuru formu, başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  • Eşine ait iş evrakları.
  • Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten İspanya Konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazılmış orijinal dilekçe.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi.
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfalarının fotokopileri ve 60. sayfa yani Kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tapu fotokopileri.
  • Araç ruhsatı fotokopisi.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • İspanya konsolosluğuna hitaben İspanyolca veya İngilizce olarak yazılmış orijinal vize talep dilekçesi.
    Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi.
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfalarının fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Pasaport – sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tapu fotokopileri.
  • Araç ruhsatı fotokopisi.
  • Emeklilik cüzdanının veya kartının fotokopisi.
  • Emeklilik maaşı aldığı banka kartı veya banka cüzdanının fotokopisi aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • İspanya konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazılmış ve gidiş amacını belirten orijinal vize talep dilekçesi.
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • Orijinal görev yazısı bağlı olduğu makama İngilizce veya İspanyolca olarak yazılmış.
  • Resmi kurum görev kimlik fotokopisi önlü arkalı.
  • Maaş bordrosu son 3 ay.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi
  • Konsolosluk pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfaların fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti rezervasyonu
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Tapu fotokopileri.
  • Araç ruhsatı fotokopisi.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Şirketin antetli kağıdına İspanya başkonsolosluğuna hitaben orijinal vize talep dilekçesi ve gidiş amacını belirten kaşeli ve yetkilisi tarafından imzalanmış.
  • Vergi levhası fotokopisi.
  • Ticaret sicil gazetesi aslı ve fotokopisi.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi.
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfası ile 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopileri.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tapu fotokopileri
  • Araç ruhsatı fotokopisi
  • Faaliyet belgesi aslı ve fotokopisi bağlı bulunduğu meslek odasından.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Firmanın antetli kağıdına İspanya konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazılmış ve gidiş amacını belirten orijinal vize talep dilekçesi.
  • Firma sahibinin imza beyannamesi fotokopisi.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi.
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Konsolosluk pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfası var ise fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Faaliyet belgesi aslı ve fotokopisi ticari ve sanayi odasından son 3 ayın.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Pasaport –sahibi tarafından imzalanmış, Temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tapu fotokopileri.
  • Araç ruhsatı fotokopisi.
  • Vergi levhası fotokopisi.
  • Vize başvuru formu – başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Şirketin antetli kağıdına İspanya başkonsolosluğuna hitaben orijinal vize talep dilekçesi ve gidiş amacını belirten kaşeli ve yetkilisi tarafından imzalanmış.
  • Şirketin imza sirküleri aslı ve fotokopisi süresi geçmemiş.
  • Vergi levhası fotokopisi.
  • Son 3 ayın faaliyet belgesi aslı ve fotokopisi ticari ve sanayi odasından.
  • Ticaret sicil gazetesi aslı ve fotokopisi.
  • Yeni çekilmiş 2 adet resim arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri güncel tarihli ve hesap hareketli ve bakiyesi bulunan.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  • Seyahat sağlık sigortası poliçesi.
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfalarının fotokopileri ve 60. sayfa yani Kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Sahibi tarafından imzalanmış pasaport, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • SSK işe giriş bildirgesi yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.
  • Son 3 ayın maaş bordrosu.
  • SSK’lı hizmet dökümü.
  • Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulup bizzat imzalamalıdır.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı ve İspanya konsolosluğuna hitaben gidiş amacını belirten orijinal vize talep dilekçesi.
  • Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  • Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf arka fonu beyaz.
  • Banka hesap cüzdanları aslı ve fotokopileri.
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yapılan sayfalarının fotokopileri ve 60. sayfa yani kimlik sayfasının fotokopilerini istenmektedir.
  • Vergi levhası fotokopisi.
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Varsa tapu fotokopisi ve araç ruhsatı fotokopisi.
  • Otel rezervasyonu.
  • Uçak bileti rezervasyonu.
  • Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, temdit süresi en az 6 ay ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.
  • T.C kimlik yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi.