İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

İsveç vizesi başvurunuz için tüm işlemleri sizin yerinize yapmamızı ister misiniz?

Aşağıdaki vize başvuru formunu doldurmanız halinde İsveç vizesi konusunda en bilgili vize danışmanımız sizinle hemen iletişime geçecektir.

Böylece hem zamandan tasarruf edebilir, hem de sorun yaşamadan işlemlerinizi hızlıca yaptırabilirsiniz.

Aynı zamanda vize başvuru sürecinizde aklınıza takılan tüm sorularla ilgili sadece bilgi almak için de bizi arayabilirsiniz.

İsveç Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar
  • İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İsveç’e seyahat edebilmesi için muvafakat name.
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf.
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport , varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Anne veya babanın geçerli yada eski İsveç vizesi varsa fotokopileri.
  • İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
  • Eşinin geçerli yada eski Isveç vizesi varsa fotokopileri
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İsveç Konsolosluğuna hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi.
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
  • Son üç aylık bordro fotokopisi.
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Kredi kartları fotokopisi.
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
  • Ticari seyahatleriniz için İsveç deki firmadan davetiye.
  • 2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf 
  • Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport, varsa eski pasaportlarınız.
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • İmza sirküleri fotokopisi.
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
  • Hesap cüzdan fotokopisi.
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi.
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari seyahatleriniz için İsveç deki firmadan davetiye.
  • 2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf.
  • Pasaport (vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız).
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.