Kanada Vizesi

Kanada Vizesi

Kanada Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar

    Kanada Ev Hanımı Vizesi

  • 1 Adet tam doldurulmuş ve vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Kanada vizesi başvuru formu
  • Orijinal 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Kanada Büyükelçiliği - Konsolosluğu dikkatine yazılmış dilekçe (orijinal)
  • Varsa gayrimenkul tapuları fotokopileri
  • Banka hesap cüzdanının fotokopileri
  • Kredi kartı fotokopileri
  • İsim detaylarının da belirtildiği davetiye ya da otel rezervasyonları
  • 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası
  • Uçak bileti rezervasyonu
  • Eşiniz çalışıyor ve masraflarınızı karşılıyorsa şirket evrakları, banka hesapları ile birlikte büyükelçilik dikkatine dilekçe yazmalıdır

    Kanada Öğrenci Vizesi

  • 1 Adet tam doldurulmuş ve vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Kanada vizesi başvuru formu
  • Orijinal 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Anne ya da babanız tarafından Kanada Büyükelçiliği - Konsolosluğu dikkatine yazılmış dilekçe (ıslak imzalı)
  • Öğrenci olduğunuza dair öğrenci belgeleriniz
  • Anne ya da babanızın sizi finans eden kişinin gayrimenkul tapu fotokopileri, banka hesapları, kredi kart fotokopileri maddi durum gösterir belgeleri
  • Sizi finans eden kişi eğer çalışıyorsa şirket evraklarının fotokopileri
  • Öğrenim göreceğiniz okuldan yaptırdığınız okul kayıt belgeleriniz(öğrenim amaçlı başvuru)
  • 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası
  • İsim detaylarının da belirtildiği onaylı davetiye ya da otel rezervasyonları
  • Uçak Bileti Rezervasyonu

    Kanada Emekli Vizesi

  • 1 Adet tam doldurulmuş ve vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Kanada vizesi başvuru formu
  • Orijinal 2 adet yeni çekilmiş arka Fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • Kanada Büyükelçiliği - Konsolosluğu dikkatine yazılmış dilekçe
  • Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Emeklilik cüzdanı fotokopisi
  • Varsa gayrimenkul tapuları fotokopileri
  • Banka hesap cüzdanının fotokopileri
  • Kredi kartı fotokopileri
  • 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası
  • İsim detaylarının da belirtildiği onaylı davetiye ya da otel rezervasyonları
  • Uçak bileti rezervasyonu

    Kanada Turist Vizesi

  • 1 Adet tam doldurulmuş ve vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Kanada vizesi başvuru formu
  • Orijinal 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Antetli kağıda Kanada Büyükelçiliği - Konsolosluğu dikkatine yazılmış dilekçe (orijinal)
  • Şirketin imza sirküleri (fotokopi)
  • Şirketin son tarihli vergi levhası (fotokopi)
  • Şirketin son üç aylık faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Şirketin sicil gazetesi (fotokopi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (fotokopi)
  • Hesap cüzdanı
  • Kredi kart fotokopileri
  • İsim detaylarının da belirtildiği davetiye ya da otel rezervasyonları
  • 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası
  • Uçak bileti rezervasyonu

    Kanada Ticari Vizesi

  • Adet tam doldurulmuş ve dize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Kanada vizesi başvuru formu
  • Boş vize sayfası ve 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • 2 Adet vesikalık arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
  • Antetli kağıda Kanada Büyükelçiliği - Konsolosluğu dikkatine ticari seyahat detayları ve gidilecek tarih aralığını belirten dilekçe (orijinal)
  • Şirket faaliyet belgesi yeni tarihli (fotokopi)
  • Şirket vergi levhası (fotokopi)
  • Şirket ticari sicil gazetesi (fotokopi)
  • Şirket imza sirküleri (fotokopi)
  • Banka hesapları
  • Ticari amaçlı seyahat ise onaylı ticari davetiye
  • 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası
  • Kalınacak tarih aralığında otel rezervasyonu
  • Uçak bileti rezervasyonu
  • Ticari vize başvurularında işveren, çalışan kişi evrakları aynıdır, sadece çalışanlardan SSK işe giriş bildirgesi ek olarak istenmektedir.