Mısır Vizesi

Mısır Vizesi

Mısır Vizesi
Vize Başvuru Formu
İhtiyaç Duyulabilecek Dökümanlar

    Çalışanlar İçin Ticari Vize

  • Pasaport aslı (Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli olması zorunludur)
  • 2 Adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf (rötuşlanmamış)
  • Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben ingilizce hazırlanmış dilekçe (şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, mısır konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.)
  • Şirketin imza sirküleri (fotokopisi)
  • Vergi levhası (fotokopisi)
  • Ticari sicil gazetesi (fotokopisi)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (fotokopisi)
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (ssk giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski ssk işe giriş bildirgesi)
  • Son aya ait işyeri sigorta bildirgesi (fotokopisi)
  • Maaş bordrosu (son aya ait)
  • Kredi kartları ekstresi (fotokopisi)
  • Mısır’ daki firmadan davetiye (Mısır' dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şahsi hesap cüzdan fotokopisi

    Çalışanlar İçin Turistik Vize

  • Pasaport aslı (Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli olması zorunludur)
  • 2 Adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf (rötuşlanmamış)
  • Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben ingilizce hazırlanmış dilekçe
  • Nüfus kağıdınızın fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız (varsa)


 Nüfus kağıdı fotokopisiSeyahat süreninizi kapsayan seyahat sağlık sigortası ve diğer evraklar Yüzyıl Turizm vize görevlisi tarafından konsolosluğa ibraz edilmektedir.

    İşverenler İçin Ticari Vize

  • Pasaport aslı (Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli olması zorunludur)
  • 2 Adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf (rötuşlanmamış)
  • Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben ingilizce hazırlanmış dilekçe (şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Mısır Konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.)
  • Şirketin imza sirküleri (fotokopisi)
  • Vergi levhası (fotokopisi)
  • Ticari sicil gazetesi (fotokopisi)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Varsa; sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (ssk giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski ssk işe giriş bildirgesi)
  • Kredi kartları ekstresi (fotokopisi)
  • Mısır’ daki firmadan davetiye (Mısır' dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin hesap cüzdan (fotokopisi)

    İşverenler İçin Turistik Vize

  • Pasaport aslı (Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli olması zorunludur)
  • 2 Adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf (rötuşlanmamış)
  • Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben ingilizce hazırlanmış dilekçe
  • Nüfus kağıdınızın fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız (varsa)


 Nüfus kağıdı fotokopisiSeyahat süreninizi kapsayan seyahat sağlık sigortası ve diğer evraklar Yüzyıl Turizm vize görevlisi tarafından konsolosluğa ibraz edilmektedir.

  • Ticari vize genel gerekli
  • Pasaport (Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli olması zorunludur)
  • 2 Adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf (rötuşlanmamış)
  • Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben ingilizce hazırlanmış dilekçe (şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, mısır konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.)
  • Şirketin imza sirküleri (fotokopisi)
  • Vergi levhası son tarihli güncel (fotokopisi)
  • Ticari sicil gazetesi (fotokopisi)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (fotokopisi)
  • Çalışan ise; sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (ssk giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski ssk işe giriş bildirgesi)
  • Çalışan ise; son aya ait işyeri sigorta bildirgesi (fotokopisi)
  • Çalışan ise; maaş bordrosu (son aya ait)
  • Kredi kartları ekstresi (Fotokopisi)
  • Mısır’ daki firmadan davetiye (Mısır' dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin hesap cüzdan (fotokopisi)

     Turistik vize genel gerekli

  •  Pasaport aslı (Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli olması zorunludur)
  •  2 Adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf (rötuşlanmamış)
  •  Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben ingilizce hazırlanmış dilekçe
  •  Nüfus kağıdınızın arkalı önlü fotokopisi
  •  Varsa otel ve uçak rezervasyonlarınız


Seyahat süreninizi kapsayan seyahat sağlık sigortası ve diğer evraklar Yüzyıl Turizm vize görevlisi tarafından konsolosluğa ibraz edilmektedir.