Sırbistan Vizesi

Sırbistan Vizesi

Umuma mahsus ve geçici pasaport ile seyahat belgesi hamilleri, Sırbistan'a yapacakları turizm amaçlı seyahatleri veya transit geçişlerinde, Sırbistan'da toplam ikamet süresi, ilk giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, altı ay içerisinde 90 günü geçmemek kaydıyla vizeden muaftır.

Sırbistan Vizesi
Vize Başvuru Formu